TÄMÄN HETKEN SUOSIKIT


Cien kasvojenpuhdistuspyyhkeet 
Puhdistaa ja hoitaa erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Mulla itsellä on todella kuiva iho, joten oon todennut nämä puhdistuspyyhkeet itselle mieluisiksi. Nämä jättävät ihon pehmeän tuntuiseksi ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. Annan kyllä pisteet vielä pakkauksen kestävälle tarrakiinnitykselle, mikä suojaa liinoja kuivumiselta. Tuote lupaa poistaa iholta rasvan, epäpuhtaudet sekä vedenkestävän ripsivärin. Liinat sisältävät aloe veraa, bisabololia ja E-vitamiinia. 

Dove Go Fresh Pear & Aloe vera 
Raikkaassa tuoksussa yhdistyvät päärynä ja aloe vera. Pitkäkestoinen koostumus tarjoaa heti levittämisestä lähtien tehokasta suojaa ja sitä tämä tuote myös antaa. Hieman erilainen suosikki tähän väliin, mutta mä oon kyllä tykästynyt tähän hedelmälliseen tuoksuun ihan kympillä. 


Siirrytään seuraavaksi mun vaatesuosikkiin, eli näihin housuihin. Väristä ei varmastikaan tarvitse mainita mitään sen enempää, tiedättekö kyllä mitä mieltä mä olen. Nämä ovat aivan älyttömän mukavat jalassa ja ovatkin sen ansiosta päässeet jo ahkeraan käyttöön. Voisin hehkuttaa teille näitä housuja loputtomiin, mutta ehkä jätän tämän nyt vain tähän. 


Njie ProPud proteiinivanukas 
Mun ensimmäinen ruokasuosikki tulee tässä! Tämän koostumus muistuttaa todella paljon sitä jackyn kaakao vanukasta, mikä on tottakai vain plussaa! Koostumuksesta ei siis mitään moitittavaa. Vanukas on miedosti makea ja laktoositon, eikä tässä ole lisättyä sokeria. Maku on aidon suklaavanukkaan makuinen, eikä maistu liikaa proteiinilta mikä on näissä hirmu yleistä. Tämä yllätti mut positiivisesti ihan täysin. Täydellinen ja terveellinen välipala suklaan ystäville! 


Erilaiset tuoksukynttilät
Kynttilät täytyy ehdottomasti mainita näin syksyn saapuessa! Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin mä rakastan niiden tuomaa tunnelmaa. Mulla ei niinkään ole sitä yhtä tiettyä suosikkia, mutta ikeasta ostettu vaniljan tuoksuinen kynttilä on aivan ihana! Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta joku toinen yhtä innokas kynttilöiden polttaja? Entä mikä tuoksukynttilä on just sun suosikki? 

4 kommenttia

  1. Noi kasvojen puhdistuspyyhkeet oli kyllä mulle kiva uusi tuttavuus! :) Pitääkin ostaa niitä seuraavalla kauppareissulla! Noi pöksytkin näyttää tosi kivalta!<3

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen testaamaan! :) nuo housut on kyllä ihan älyttömän mukavaa materiaalia ja niin ihanat jalassa <3

      Poista
  2. Pitäs varmaa kokeilla noita Cienin puhdistusliinoja! Jotenkin on vaikea löytää omaa suosikkia, mutta ainakin heidän kasvorasvasta tykkään ja käytän päivittäin :)

    ~ Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen kyllä testaamaan! itsekin käytin pitkän aikaa toisia puhdistusliinoja, mutta nää on kyllä nyt päässeet mun lemppareiksi!! kasvorasvaa en ite oo vielä testannut, täytyykin laittaa testaukseen :)

      Poista