MITKÄ OVAT MUN TYYLISUOSIKIT?

Keltainen väri pukeutumisessa. Keltainen ei oo koskaan ollut mun väri. En tiedä mikä siinä on, mutta jokin siinä kiehtoo. Se tuo asuun niin paljon raikkautta ja erilaisuutta. Varsinkin keltainen paita yhdistettynä vaaleisiin farkkuihin toimii aina. 

Off shoulderit. Toimii mekoissa sekä paidoissa. Mun mielipide on, että toimii aina. Oon niin rakastunut kyseisiin paitoihin, että voisin hehkuttaa näitä loputtomiin. Katsokaa nyt kuinka söpöjä ja ihanan tyttömäisiä.  

Leveät hihat. Kohtuuden merkeissä, eikä mitään purjeita. Ei liehuvia, vaan tasaisesti laskeutuvia.  Shortsipuvuissa sekä paidoissa tämä yksityiskohta näyttää niin kivalta. Ennen tämä oli ehdoton ei, mutta nykyään tykkään. 

Leveälahkeiset housut. Omistan nyt kolmet leveälahkeiset housut, yhdet kokopitkät ja kahdet puolipitkät. Pieni viharakkaus suhde kuitenkin säilyy vielä näitä kohtaan. 
Mom jeans farkut. Maailman rennoimmat farkut ikinä. Näiden ulkonäkö ja mukavuus antaa multa kyllä pisteet. 

Farkkuhameet. Muistan kun pikkutyttönä käytin farkkuhameita joita äiti aina osti mulle. Vannoin itselleni etten koskaan tule enään pukemaan näitä päälleni. Toisin kävi. Vaalea farkkuhame olisi nyt seuraavaksi hankinnassa, joten vihjailkaa jos tiedätte mistä niitä löytyisi. 

Farkkutakit. Mulla on ollut aikakausia jolloin joko tykkään näistä tai sitten en. Unohdin pitkäksi aikaa oman farkkutakin kaappiin enkä muistanut sen olemassaoloa. Mun silmään miellyttää nuo vaaleat ja rennot takit. 

Vaaleanpunainen pukeutumisessa. Väri, josta oon aina pitänyt. Niin söpö ja tyttömäinen. 



*kuvat weheartit 




8 kommenttia

  1. Ompas kivoja ja monipuolisia tyylejä, muhun itseeni uppoo ainakin farkkutakit, rennot farkut ja vaaleanpunainen väri! Kiva, että oot alkanut bloggailemaan ja täältäkin päin törmää bloggaajiin! :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi on kyllä munkin suosikit näistä! harvoin törmää bloggaajiin täälläpäin :) kiitos kommentista :)

      Poista
  2. Sun blogi on niiin ihana! Odotan innolla jo seuraavia postauksia :-)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana blogi sulla. Tykkään erityisesti tästä ulkoasusta sekä sun kirjotus tyylistä :)

    https://veerakaisla1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Upee blogi! Itekin oon lähiaikoina tykästynyt keltaseen pukeutumisessa...

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ja kiva kuulla että keltainen pukeutumisessa iskee suhunkin :)

      Poista