PUHELIMEN KÄTKÖISTÄ

Moikka! Pitkän mietiskelyn jälkeen tulin siihen tulokseen, että haluan jakaa teidän kanssanne kuvia mun puhelimen kätköistä. Harvemmin kerron kuulumisiani, joten ajattelin, että tällainen olisi vaihtelun vuoksi ihan hyvä toteuttaa. Pitäisi vain useammin napata kuvia talteen puhelimen muistiin, joita olisi sitten myöhemmin kiva katsella ja julkaista tänne teidänkin nähtäväksi!


Oltiin yhdessä mun ystävän kanssa ajelemassa ja meidän piti ottaa muutamat kuvat kyseisellä sillalla, mutta se jäi meiltä nyt toiseen kertaan. Ehkä seuraavalla kerralla mä tajuan ottaa myös kameran mukaan, jos täällä päin ajellaan! // Sisko saapui viikonlopuksi tänne meille, joten lähdettiin kiertelemään muutamia kirpputoreja ja kauppoja läpi. Samalla reissulla sain vietyä kassillisen vaatteita omalle kirppispöydälle, jonka sain vihdoista viimein varattua! 


Mentiin pitkästä aikaa yhdessä Ainon ja Emilian kanssa kuvailemaan! Löydettiin ihan tästä meidän lähistöltä aivan ihana kuvauspaikka, jonne olikin juuri avautunut pienimuotoinen kahvila. Sieltä en harmikseni napannut yhtäkään kuvaa puhelimalla, mutta kaunista siellä kyllä oli! Kuvausten jälkeen käytiin vielä syömässä sekä kuvailemassa muutamat kuvat massin majalta! // Saatiin mun ystävän kanssa päähänpisto, että mentäisiin yhdessä piknikille, joten ei siinä muu auttanut kuin mennä kauppaan ostamaan herkkuja. Oli kyllä onnistunut piknik jälleen kerran ja vielä kun ilmakin suosi meitä! Tällaiset illat ovat niin rentoja, kun saa vain olla ja nauttia hyvästä seurasta.


Siitä ei kauaa aikaa ole, kun maiston ensimmäistä kertaa kyseisen paikan smoothieta ja vitsit, että mä ihastuin kyllä ihan täysin! Vaikka täälläpäin on ollut jo jonkin aikaa tämä kyseinen ''mehubaari'' niin siellä ei vain ole tullut käytyä aikaisemmin. Oletteko te maistaneet näitä? // Olenkin aikaisemmin tänne blogin puolelle jakanut reseptin tästä persikka-passion herkusta mikä on kyllä ihan paras kesäherkku! Niin hyvää ja mikä parasta, niin tästä saa tehtyä oman näköisen. // Ostettiin laatikollinen mansikoita lähikaupasta ja voin kerrankin sanoa, että nämä marketti mansikat olivat kyllä ihan sairaan herkullisia. 


Rakastan kukkia ja siitä onkin tullut mulle tapa, kun vanhat kupsahtaa niin tilalle täytyy ostaa uusia! Näin kesäisin ne tuovat ihanaa piristystä kotiin ja mitä värikkäämmät niin sen paremmat. // Siskon kanssa laitettiin pöytä koreaksi ja syötiin ulkona ihanan raikasta kanasalaattia ja aura-ananas leipää, mikä oli muuten aivan taivaallisen hyvää! Tällaisia iltoja saisi olla kyllä enemmän.



Mitä mieltä te olette tällaisista postauksista? Iskeekö nämä teihin? 



6 kommenttia

  1. Kuvapainoitteiset postaukset iskevät minuun ainakin paremmin. Ihanan värikkäitä kuvia! <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, niin kesäisiä! Suurena kasvi- ja kukkahörhönä nuo aivan ihanat vaaleanpunaiset neilikat oikein valloittivat! <3


    luonnostaanvalkea.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Näitä on niin kiva katsoa, pitäisi itsekin tehdä blogiin kännykkäkuvista postausta! :) Noi Jungle juice barin smoothiet on ihania, mun ihan ehdoton lemppari on se Flamingo! <3

    https://taruanuelina.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla, että tykkäät! nuo ovat kyllä niin herkullisia, täytyisi varmaan pistää tuo sun lemppari testaukseen ensi kerralla! :)

      Poista