SUMMER BUCKET LIST 2018

Moikka! Halusin tulla jakamaan teidän kanssanne mun summer bucket listin, mikä on varmasti monelle teistä tuttu. Toteutin viime vuonna kyseisen postauksen, joka ei todellakaan mennyt ihan niin putkeen kuin piti. Ensinnäkin olin  koko kesän töissä, joten aikaa ei yksinkertaisesti riittänyt kaikkien toteuttamiseen. Tänä vuonna päätin kuitenkin pitää listan melko realistisena ja helposti toteutettavana. Toivon, että mun kesääni kuuluvat vähintään nämä seuraavat suunnitelmat; 


HEITÄ TALVITURKKI
Oon liian vilukissa heittämään ainakaan vielä talviturkkia, mutta ehkä mä tämän kesän aikana kykenen sen tekemään. En tarkalleen muista, onko jonain vuonna tämä jopa saattanut jäädä multa välistä. 

LAITA TERASSI KESÄKUNTOON
Etupiha alkaa olla jo pikkuhiljaa kunnossa, mutta seuraava ikuisuusprojekti taitaa olla meidän takapiha, josta tuskin koskaan saadaan valmista. Itseasiassa toivon, että mun suunnitelmat takapihalle toteutuvat ja siitä tulisi vihdoin sellainen, jossa viihtyisin. 

KÄY YYTERISSÄ
Vähintään kerran kesän aikana! Se on kyllä hassua, kuinka lähellä sitä asuukaan kyseisestä paikasta, eikä siitä huolimatta siellä tule oikeastaan koskaan käytyä. 

TOTEUTA JOKIN KESÄREISSU SUOMEN SISÄLLÄ
Viime vuonna käytiin ystävien kanssa PowerParkissa ja yövyttiin siellä sijaitsevassa hotellissa. Tällaiset pienet irtiotot arjesta on parhaita, joten toivon, että tällainen reissu toteutuu tänäkin vuonna! 

KÄY PIKNIKILLÄ
Tämä on itseasiassa jo toteutunut (!!) mutta uskon, että tulen tämän vielä toteuttamaan toisenkin kerran kesän aikana, sillä rakastan piknikkejä!  

VARAA KIRPPARILTA PÖYTÄ JA MYY SIELLÄ KAIKKI YLIMÄÄRÄISET VAATTEET
Sen verran olen saanut asiaa eteenpäin, että olen siivonnut ja karsinut vaatekaappiani. Nyt vain pitäisi vielä varata pöytä ja päästä hinnoittelemaan tuotteita. Miten tällainen pienikin asia voi olla näin vaikea saada toteutettua..

KÄY MINIGOLFAAMASSA
Käytiin pienempänä todella paljon minigolfaamassa iskän kanssa ja tästä on jäänyt mulle jonkinlainen tapa näin kesäisin. Ainakin kerran kesässä olisi kiva päästä kokeilemaan golfaamista! Ja mikä parasta, niin tässä lajissa ei tarvitse olla mikään mestari. MAISTA VÄHINTÄÄN KOLMEA KESÄN UUTUUSJÄÄTELÖÄ
Olen tosi huono maistamaan mitään mulle täysin uusia makua, sillä tyydyn aina niihin tuttuihin ja turvallisiin makuihin. Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja seuraavaksi kokeilla jotain aivan uutta! 

YÖVY MÖKILLÄ
Vähintään kerran kesän aikana! Viime vuonna tämä ei toteutunut minun kohdallani, joten nyt täytyy saada aikaa rentoutumiselle! 

OTA AURINKOA JA HANKI RUSKETUSRAJAT
Ulkomailla sain kyllä väriä pintaan, mutta täällä Suomessa se tuntuu mahdottomalta. Mulle rusketus ei tartu todellakaan helpolla, joten se tulee vaatimaan erittäin paljon työtä.

ISTU ILTAA TERASSILLA HYVÄSSÄ SEURASSA
Pitihän mun ottaa joukkoon ainakin yksi varma valinta, mikä tulee varmasti toteutumaan useampaan otteeseen kesän aikana. Mikä sen parempaa, kuin istua iltaa terassilla hyvässä seurassa!

KÄY VÄHINTÄÄN YKSILLÄ FESTAREILLA
Olen nyt kahtena vuonna käynyt Blockfesteillä ja ne ovat kyllä kruunanneet mun kesäni! Mä rakastan festareita ja toivon, että tänäkin vuonna pääsen nauttimaan niistä! 

TEE JOTAIN SELLAISTA, MITÄ ET OLE AIKAISEMMIN TEHNYT
Saa nähdä mitä mä keksin tämän toteuttamiseen. Ainakin yksi asia mulla tulee jo mieleen mitä voisin kokeilla kesän aikana ensimmäistä kertaa. 

TEE EXTEMPOREREISSUJA
Joka kesään kuuluu extemporereissuja!  *kuvat weheartit


MINKÄLAISIA SUUNNITELMIA TEILLÄ ON KESÄKSI? 

2 kommenttia

  1. Tosi kivoja juttuja sulla omassa ämpärilistassa :D Olis kyl ihana päästä tänä kesänä mökille, mut taitaa jäädä taas haaveeksi. Ainaki ite pakko heittää kahden vuoden talviturkki pois xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäkin tässä pahasti pelkään, että mökkeily jää mulla vain haaveeksi tänäkin vuonna! Ehkä sun onkin jo korkea aika heittää se talviturkki pois, haha! :D

      Poista