MITÄ ON TULLUT GOOGLATTUA?

asema 67 älkää edes kysykö, nimittäin poikaystävän pyynnöstä katsoin paikan aukioloajat, joten ei tästä sen enempää. 

orkidean hoito / kestääkö orkidea pakkasta? en tiedä kukista juuri mitään ja vielä vähemmän niiden hoitamisesta, joten älkää tuomitko mua. ostettiin ainon kanssa ikean reissulta orkideat ja pitihän se arvata, että ne eivät tule selviämään kovan pakkasen takia kotiin asti. olihan se hyvä googlettaa hoito-ohjeet vasta ostamisen jälkeen, haha. no nyt ainakin olen tietoinen asiasta, miten orkideaa tulee jatkossa hoitaa. ehkä seuraavalla kerralla mä onnistun pitämään sen elossa kauemmin kuin yhden päivän! 

pesukone merkinnät halusin varmistaa (oikeasti en muistanut) mihin mikäkin pesuaine tungetaan. liikaa lokerikkoja ja erilaisia symboleita, vähemmästäkin ihminen menee sekaisin. 

valotaulu teksti siis mä oon niin pitkään miettinyt, minkä kirjoituksen väsään mun valotauluuni, sillä mulla on ollut ideat niin lopussa sen suhteen. miksipä en luottaisi irternetin ihmeelliseen maailmaan tämänkin asian suhteen ja hakisi sen avulla inspiraatiota. silja line viihdekalenteri mulla on viimeaikoina ollut kauhea hinku päästä risteilylle ja  vaikka en hiihtolomaa viettänyt tänäkään vuonna, niin mun oli silti aivan pakko katsoa hiihtoloman artisti tarjonta. tämä ei kyllä yhtään auttanut mun risteily kuumeeseen. 

timantti vetimet siskon kanssa metsästettiin äidille timantti vetimiä lipastoon, niin olihan se pakko ensin googlettaa, että myydäänkö sellaisia jossain täällä lähistöllä. googlettaminen taas kannatti, sillä clas ohlsoniltahan niitä löytyi. 

hitmix taajuus yllättäen tarkistin taas poikaystävän pyynnöstä, mikä on hitmixin taajuus Tampereella. nämä on näitä erittäin hyödyllisiä ja tarpeellisia tietoja.. 

fanola no yellow kiinnostuneena yritin etsiä myydäänkö kyseistä tuotetta muualla kuin cocopandalla. jos joku teistä on sattumoisin testannut tätä shampoota niin kertokaa ihmeessä  kommentteihin mitä mieltä olitte tuotteesta. 

puuvilla aukioloajat oli aivan pakko tarkistaa lähipaikkakunnan ostoskeskuksen aukioloaikoja. 

Tätä postausta oli erittäin hauska toteuttaa, joten kertokaa te, haluatteko jatkossa näitä postauksia lisää? Google on kyllä yksi mun jokapäiväinen tiedonlähde, joka auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Ilman googlea, olisin ihan hukassa! 


6 kommenttia

 1. Mun mielestä tää oli kiva postaus, itselläkin tarkoituksena tehdä <3

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kiva kuulla <3 jään innolla odottelemaan sun julkaisua tästä!

   Poista
 2. Näitä on jotenkin oudolla tavalla tosi mielenkiintoinen aina lukea! :-) Pitääkin siis miettiä, josko itsekin jossain välissä toteuttaisi tällaisen :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mä oon niin samaa mieltä sun kanssa! tee ihmeessä, tätä on erittäin hauska toteuttaa :)

   Poista
 3. Niin hauska postausidea! :) Tää olis kiva toteuttaa omassakin blogissa, mut mun googlailut on pelkkiä kauppojen aukioloja ja koiranpentujen kuvia! :D

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, että tykkäsit! :) ja haha, toteuta ihmeessä :D

   Poista