SARJASUOSIKIT


Syke - Oon vasta hiljattain aloittanut katsomaan kyseistä sarjaa enkä voi muuta sanoa kuin että koukussa ollaan ja pahasti! Yleensä mitkään suomalaiset sarjat ei iske muhun, mutta tämä sarja yllätti mut ihan täysin. Ja mikä parasta, jokaisessa kaudessa on kymmenen jaksoa! Sarjassa seurataan siis neljän sairaalassa työskentelevän hoitajan elämää työssä kuin vapaa-ajalla, jonka tapahtumat sijoittautuvat traumaosastolle. 

American Horror Story - Tämä sarja sopii ehdottomasti niille, jotka tykkäävät jännitys/kauhu elokuvista.  Sarjan jokainen kausi on erilainen, niin tarina kuin näyttelijätkin. 

Orange Is The New Black - Tämä sarja on varmasti monelle teistä tuttu! En ole itse katsonut vielä kaikkia tuotantokausia, mutta sen voin sanoa, että koukkuun jäämisen mahdollisuus on kyllä suuri. Sarja sijoittuu naisten vankilaan ja sen erilaisten vankien tarinoihin. 

13 Reasons Why - Kolmetoista syytä kertoo ystävänsä itsemurhasta toipuvasta lukiolaispojasta, joka saa laatikollisen äänikasetteja liittyen ystävänsä kuolemaan. Sarja herättää todella paljon ajatuksia ja on kyllä kieltämättä hieman raskasta katsottavaa. Täällä mä innolla odottelen jo seuraavaa kautta, jospa sellainen olisi vielä tulossa.

Täydelliset naiset - Sarja, jonka voisin katsoa aina uudestaan ja uudestaan! Ehdottomasti mun suosikki sarja kautta aikojen, johon en ikinä kyllästy. Sarja kertoo viidestä naisesta ja heidän ihmissuhdeongelmistaan. Tuotantokausia on kahdeksan, joten katsottavaa kyllä löytyy. 

Pretty Little Liars - Voisin sanoa tästä ihan samaa kuin aiemmasta sarjasta, nimittäin tätä mä voisin katsoa vaan uudestaan ja uudestaan kyllästymättä siihen. Sarja keskittyy seuraamaan teini-ikäisten ystävysten elämää heidän yhteisen ystävänsä kadottua. Tämä sarja, jos joku on täynnä yllättäviä käänteitä! 

Löytyykö listalta samoja sarjasuosikkeja? 

4 kommenttia

 1. Mun lemppareita on myös American Horror Story, Orange is the new black sekä Pretty Little Liars! Tota Sykettä oon ajatellu, että vois joskus kattoo. Tosi kiva tää sun blogi muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kyllä katsomaan tuota sykettä! se on niin koukuttava sarja, johon jää varmasti koukkuun! :) isot kiitokset <3

   Poista
 2. Pll, 13 syytä ja orange is the new black mun suosikkeja. Täykkiksiä joskus katsonut televisiosta aina jakson sillon tällön, nyt tekisi mieli aloittaa ihan alusta asti ja katsoa joka jakso. Kivoja nää tv sarja postaukset.

  hannamaarit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla :) mä en kyllä yhtään osaa sanoa, mistä täykkiksiä näkis katsoa, sillä ei oo osunut mun silmään missään! jos kuitenkin jostain bongaat, niin suosittelen ihmeessä katsomaan :)

   Poista