VIIMEAIKAISIA SUOSIKKEJA


NYX Ultimate Shadow Palette
Sain joululahjaksi paljon erilaisia meikkejä, joista yksi oli tämä kauan haaveilemani NYXin luomiväripaletti. En ole mikään mestari luomivärien suhteen, joten harjoitusta tämä kyllä vaatii jonkin verran.  Sävyt ovat kuitenkin hyviä perussävyjä, joilla saa tehtyä monenlaisia silmämeikkejä arkeen kuin juhlaankin. Kokonaisuudessaan paletti on ihan täydellinen! Erilaiset Scrunchie-hiuslenkit
Oon nyt huomannut, että mun kaapit pursuaa pelkästään tällaisia hiusdonitseja ja mun normaalit ponnarit ovat hävinneet kokonaan. Näillä saa kuitenkin erilaisen ja näyttävän kampauksen aikaan! Ja kaiken lisäksi nämä ovat älyttömän söpöjä. 


Oloasu/Pyjama 
Joululahjaksi saatu oloasu on toiminut hyvin tähän päivään saakka kotiasuna, vaikka tätä koristaakin jouluprintti. Tämä on älyttömän pehmeää ja joustavaa materiaalia, jonka vuoksi en ole vielä pystynyt luopumaan tästä. Miksi heittäisin tämän jo nyt kaapin perälle odottamaan ensi joulua? Eihän tämä nyt sentään niin jouluinen ole, eihän? 


Beauty UK Primer / NYX Setting Spray 
Pohjustusvoide levittyy iholle tasaisesti ja tekee meikkivoiteelle hyvän pohjan. Oon nyt reilu viikon verran testannut tätä ja ensivaikutelmasta oon pitänyt todella paljon! Tilasin myös tämän meikin kiinnityssuihkeen samaan aikaan primerin kanssa, josta olin kuullut vaan pelkkää hyvää.  Molempiin tuotteisiin oon kyllä ollut todella tyytyväinen! 


Löytyykö joukosta jotain teidän suosikkeja? 

6 kommenttia

 1. Tosi ihania suosikkeja! Noi sävyt tossa Nyxin paletissa on upeet! Mullakin on toi setting spray ja se on kyl tosi hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo paletti on kyllä kokonaisuudessaan niin ihana! tykkään myös todella paljon <3 kiva kuulla, se on kyllä hyvä! :)

   Poista
 2. Ton Nyxin paletin sävyt ovat ihan täydellisiä♥ Pyjamat ja oloasut ovat kyllä ihan parhaita, ja niissä tuleekin hengattua aina kaikki vapaapäivät. Mä käytän aina kesälläkin kaikkia talvi- ja joulupyjamia koska no miksikäs ei! :D Mä listailin justiinsa tänään omaan blogiini joitain kosmetiikkasuosikkeja, mutta pitää ottaa tästä sun postauksesta testiin ainakin toi Nyxin setting spray, sillä oon kuullut siitä niin paljon hyvää. =)

  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat <3 Oot ihan oikeassa, oloasut on parhaita! Hyvä että siellä ruudun toisella puolella joku on mun kanssa samaa mieltä! :D Setting spray on kyllä ihan huippu, joten suosittelen ihmeessä testaamaan!

   Poista
 3. Tuo Nyxin paletti on tosi kaunis! Ihanat sävyt! <3 Mulla on tuo setting spray, mutta vaan se kuulautta antava versio ja se on kyllä tosi hyvä! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Niin on <3 Kiva kuulla, sitä en olekaan itse vielä testannut! Täytyykin joskus testata :)

  VastaaPoista