SISTER TAG

En ole juurikaan puhunut täällä blogin puolella mun siskosta, joten ajateltiin nyt yhdessä toteuttaa tällainen sister tag -postaus. Ehkä tämän postauksen myötä saatte jotain uutta tietoa meistä kahdesta! No, kuinka samanlaisia me loppupeleissä olemmekaan? 

Minkä ikäisiä olette? 
Henna: 20 (1997)

Heidi: 23 (1994)

Joku muisto yhdessä lapsuudesta; 
Henna: Pienempänä käytiin aina äitin vaatekaapilla ja etsittiin juuri ne tietyt vaaleanpunaiset fleece housut, jonka lahkeisiin piilouduttiin molemmat. Ideahan oli se, että leikittiin näin yhdessä kalkkunaa. Näin jälkeenpäin naurattaa, mitä meidän päässä on oikein liikkunut.. 

Heidi: Joka vuotinen perinne kun käytiin mökkeilemässä. 

Mitä teette mielellänne yhdessä? 
Henna: Aika usein ollaan vaan ja hengaillaan. 

Heidi: Yleensä käydään kirppareilla ja shoppaillaan. Ei aina tarvitse olla edes mitään tekemistä, sillä kivaa on joka tapauksessa! 

Sekoittavatko ihmiset teitä koskaan keskenään? 
Ei ainakaan ulkonäöllisesti. 


Outoja faktoja toisesta; 
Henna: Heidi poistaa koko puhelimen historian päivittäin todella useasti, eli kaikki viestikeskustelut häviää niihin vastatessa. Toinen outo fakta Heidissä on se, kun matkalaukku täytyy aina siivota ja järjestää uudelleen saapuessaan meille. Tässä huomaatte, kuinka järjestelmällinen joku voi oikeasti olla. 

Heidi: Henna keksii kissalleen mitä oudoimpia lempinimiä, kuten  esimerkiksi yksi parhaista ''mamman pieni merenneito''. Toinen outo fakta on se, kun Hennan puhelin on aamuisin tikittävä aikapommi, hälytykset soivat kahden minuutin välein noin puolen tunnin ajan. 

Kivoin muisto yhdessä; 
Henna: Yksiä mieleenpainuvimpia muistoja yhdessä on ollut ehdottomasti ulkomaanmatka! 

Heidi: Sanon myös, että ulkomaanmatka! 

Kuvaa toista yhdessä sanalla; 
Henna: Heidi on järjestelmällinen! 

Heidi: Vaatehamstraaja! 

Mikä ärsyttää toisessa? 
Henna: Äkkipikaisuus! Hyvänä esimerkkinä, jos ollaan lähdössä jonnekin niin Heidi ei malta sitten millään odottaa, vaan istuu jo lähes tulkoon autossa valmiina lähtemään.

Heidi: Vaatekriisi juuri ennen lähtöä! Henna saattaa heittää kaikki vaatteensa kaapista löytääkseen itselleen sopivan asukokonaisuuden ja siinä meinaan kestää..

Kummalla menee kauemmin laittautuessa? 
Henna: Sanoisin kyllä, että Heidillä menee kauemmin laittautuessa, sillä hän suoristaa hiukset joka ikinen päivä. Mulla on taas usein niitä päiviä, kun en jaksa tehdä hiuksilleni juuri mitään.

Heidi: Jos puhutaan perus arkimeikistä, niin aika tasoissa ollaan.


Mitä yhteistä teillä on? 
Henna: Huumorintaju! Meillä molemmilla on vähintään yhtä väsyneet jutut, haha. 

Heidi: Meillä on samanlainen huumorintaju! Voimme olla rennosti ja huoletta toistemme seurassa. Me emme häpeä toistemme seurassa oikeastaan mitään. 

Missä asioissa olette erilaisia? 
Henna: Kyllä se pukeutuminen taitaa olla. 

Heidi: Pukeutuminen on meillä osittain erilaista.

Minne haluaisitte matkustaa yhdessä? 
Oltiin yhdessä viime syksynä Espanjassa Puerto Ricossa, joten rantalomaa kannatetaan molemmat. Espanjaan olisi kuitenkin vielä joskus kiva päästä yhdessä!

Mitä arvostat toisessa? 
Henna: Vaikka välillä on aikakausia, jolloin yhteydenpito on vähäisempää, niin voin silti aina luottaa Heidiin. Välimatkasta huolimatta Heidi tekee kaikkensa, että nähdään useammin. Tätä arvostan hänessä suuresti, sillä hän on aina paikalla, kun sitä tarvitsen! 

Heidi: Olen kiitollinen, että olen saanut Hennan siskokseni. Vaikka lapsuudessa riitelimme paljon, nyt tilanne on aivan toisin. Välimme ovat lähentyneet viime vuosina! Välimatkasta huolimatta pidämme tiiviisti yhteyttä ja aina löytyy yöpaikka siskolle. Yhdessäolo on parasta terapiaa ja mikään aika ei koskaan tunnu riittävän vaan aika loppuu aina kesken. Hennan seura on vain kaikin puolin parasta! ''Ei ole parempaa ystävää kuin sisko, eikä parempaa siskoa kuin sinä.''

Riitelettekö usein? 
Nykyään todella harvoin, tai oikeastaan voisi sanoa, että ei lainkaan. Nuorempana, kun asuttiin vielä molemmat kotona niin kyllä riideltiin, milloin mistäkin. Eli ei, ei riidellä!
''Sisko on enemmän kuin ystävä; hän on toinen puolikas sydämestä'' 

4 kommenttia

 1. XDXD Toi kalkkunajuttu on paras. Teidän vastauksia oli jotenkin tosi ihana lukea. Taidan napata idean omaankin blogiini jos sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha se on kyllä jäänyt hyvin mieleen!! :D joo tottakai, tee ihmeessä :)

   Poista
 2. Oi miten ihana postaus <3 Varsinkin nuo kuvat ovat niin suloisia! Saisinkohan itsekin houkuteltua siskoni tällaiseen postaukseen... Jäin lukijaksi, ihana blogi sulla <3

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, ihana kuulla <3 ehkä säkin saat vielä siskosi innostumaan tästä postauksesta :) isot kiitokset!

   Poista