LAHJAVINKKEJÄ YSTÄVÄLLE/ÄIDILLE


Kosmetiikka on yksi varma ja hyvä lahjaidea sellaiselle, joka pitää meikkaamista. Ilahduta ystävääsi uudella meikkipussilla tai upean sävyisellä huulituotteella. Hajuvesi on perinteinen lahja naiselle kuin naiselle, mutta toki ennen ostoa kannattaa varmistaa lahjan saajan tuoksumieltymykset. Jos menee kuitenkin liian vaikeaksi niin mikset ostaisi jotain kuorintavoidetta, joka ainakin olisi helppo valinta. 

Asusteet kuten esimerkiksi puhelimenkuoret, korut, kellot ja laukut ovat varmasti nappi valinta. Kukapa ei voisi rakastaa jotain kiiltävää? Ja varsinkin jos laukuista on kyse, niin niitä ei voi vaan koskaan olla liikaa. 

Oloasut / Alusvaatteet ovat melko yleisiä mutta usein myös niitä pehmeitä paketteja. Mä muistan kun pienenä mä en tykännyt yhtään kun pehmeä paketti osui kohdalleni, koska tiesin että lelua siellä ei todellakaan ole. Pehmeät paketit ovat kyllä ihania ja mikä on sen parempaa kuin viettää koko jouluaatto rennossa oloasussa. Pehmeät paketit toimii aina! 

Kodin sisustus lahjaideat on hyviä sellaiselle joka rakastaa sisustaa kotiaan! Sisustustuotteet sekä koriste-esineet, kuten esimerkiksi maljakot, tuikut, tuoksukynttilät, korurasiat, koristetyynyt tai torkkupeitot, ovat aina mieluisia lahjoja. 

Näiden lisäksi löytyy myös paljon muita lahjavinkkejä, kuten esimerkiksi ne perinteiset lahjakortit. Lähes jokaiseen liikkeeseen saa ostettua lahjakortteja, joten varmasti saat ostettua juuri sellaisen, mistä lahjansaaja pitää. Toivottavasti näistä mun lahjavinkeistä oli apua edes joillekin teistä. Jos teiltä uupuu lahjaideat miehille, niin olkaa ihmeessä hereillä täällä blogin puolella. 


Ei kommentteja