LAHJAIDEOITA MIEHELLE

Kosmetiikka kuten esimerkiksi tuoksut, rasvat ja partaöljyt. Tuotteet sopivat varmasti kaikenikäisille.  Kaupoista löytyy niin paljon erilaisia lahjapakkauksia, joten valinnanvaraa varmasti löytyy. Toki voit myös itse koota oman lahjapakkauksen jossa mielikuvitus on vain rajana. 

Neuleet / Kauluspaidat ovat hyvä lisä vaatekaappiin vaikka niitä ennestään jo olisikin. Uskoisin, että näin talvisin neuleita ei ainakaan voi omistaa liikaa. Piristä poikaystävää tai isää pehmeällä paketilla! 

Asusteet on aina varma valinta pukinkonttiin! Kelloja on niin paljon erilaisia, että jokaiselle varmasti löytyy mieluinen. Myöhästelevälle poikaystävälle erittäin mainio lahjaidea! Jouluna erityisesti pehmeät paketit ovat suosiossa, joten miksi et ostaisi vaikka pipoa? Näitäkin löytyy niin paljon erilaisia, ja tuovat asuun kuin asuun kivaa lisäystä. 

Oloasut ovat ihana rentoutumislahja! Kuinka ihanaa saunan jälkeen onkaan heittää kylpytakki ylle ja rentoutua siinä koko loppuilta. Eikä saa unohtaa tossuja, jotka ovat varmasti aamulla mukava vetää jalkaan. 

Alusvaatteet sekä sukat ovat kyllä aina tarpeellisia, vaikka jokainen miespuolinen niitä varmasti joka joulu saakin. Nämä ovat kuitenkin hyvä lisä jonkin muun lahjan rinnalle! Laadukkaat alusvaatteet ovat kiva piristys vanhojen tilalle ja sen kyllä huomaa myös käyttöiässä. Materiaali on huomattavasti parempaa! 


2 kommenttia

  1. Ihania ideoita! Monet noista ilahduttais itseäkin, jos sellaisia lahjakääreistä paljastuis. Esim mukavat oloasut tai kivat tuoksut ilahduttaa varmasti kaikkia ♥

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  2. Miehille joululahjojen ostaminen on aina tuskan takana D: Paitojen ostaminen miehille on aina kivaa; silloin saa hyvän tekosyyn varjolla metsästää itselleenkin kivaa yöpaitaa miesten osastolta ;)

    http://erelkee.blogspot.fi/

    VastaaPoista