KAIKKI ILO IRTI JOULUSTA

Herää aikaisin. Päiväsi lähtee näin varmasti parhaiten käyntiin, sillä saat viettää aamun kaikessa rauhassa, ilman mitään kiirettä. Jouluaatto on kuitenkin loppujen lopuksi niin lyhyt ja kerran vuodessa, että haluat varmasti kaikki tunnit käyttöösi! 

Unohda puhelin, sillä jouluna et tule tekemään sillä yhtään mitään. Jouluna on tärkeintä viettää aikaa läheisten kanssa, eikä näprätä puhelinta. Kerkeät sen varmasti tekemään joskus toistekin. Miksi et sulkisi puhelinta kokonaan? 

Maistele erilaisia jouluruokia. Jouluruokaa saa kuitenkin vain kerran vuodessa, joten miksi et maistaisi sellaisia, josta et ole aikaisemmin pitänyt? Voit näin löytää itsellesi uuden lempparin! 


Älä stressaa, vaikka jouluna onkin vaikea olla stressaamatta. Viimeistään aattona kannattaa luopua siitä kokonaan. Stressi on jouluna hyvin ymmärrettävää, mutta ilman sitä on paljon helpompi nauttia joulun vietosta. 

Nauti joka hetkestä. Yhdessäolo on joulun tärkeimpiä asioita, joten nauti siitä kaikesta, mitä sulla on. Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille! 

Ei kommentteja