8 JOULUISTA FAKTAA MINUSTA

1. Jouluaatto ei tunnu samalta jos aamulla ei nouse todella aikaisin! Jouluaatto on kuitenkin loppujen lopuksi niin lyhyt ja vain kerran vuodessa, että haluan mahdollisimman monta tuntia käyttööni. Tottakai jouluohjelmat on myös yksi syy aikaiseen herätykseen. 

2. En ole ikinä pitänyt mistään joululaatikosta ja toinen mitä en voi sietää on rosolli. 

3. Aloitan joulufiilistelyn yleensä jo lokakuun loppupuolella. Onko siellä ruudun toisella puolella yhtä innokas jouluhössöttäjä? Mun mielestä joulu on vaan yksinkertaisesti paras juhlapäivä vuodessa! 

4. Joulu on ainoa, milloin haluan, että lunta on maassa. Muuten sillä ei ole niinkään väliä.


5. Tykkään koristella kodin mahdollisimman jouluiseksi eli laitan kaikki mahdolliset koristeet ja valot esille aina niin aikaisin kuin vaan mahdollista.

6. Oon nykyään jotenkin huolimaton joulukalentereiden kanssa ja luukun avaaminen saattaa unohtua usealtakin päivältä. Nuorempana tää ei olisi kyllä ollut edes mahdollista! 

7. Tykkään enemmän pipareiden leipomisesta ja koristelusta, kuin niiden syömisestä.

8. Stressaan aina sitä, mitä annan joululahjaksi mun läheisille. Enhän ole ainoa? On vaan jotenkin älyttömän vaikeaa keksiä jotain sellaista, mistä toinen varmasti pitäisi. 


Löytääkö joku itsestään samoja faktoja?


2 kommenttia

  1. Kiva postaus! :) Muhun pätee ihan samat asiat, lukuunottamatta tuota kuudetta kohtaa. Varsinkin nyt, kun on Nyxin joulukalenteri, niin sitä luukun avaamista ei pysty unohtaa, koska odotan jokaisella kerralla niin innostuneena, että mitä luukun takaa löytyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) ja joo ite lähinnä tarkoitinkin tolla perus suklaakalenteria! :D ja uskon, varmasti jokaisen luukun arvoinen <3

      Poista