VIIMEAIKAISIA OSTOKSIA

Moikka! Ostospostaukset ovat yleensä tykättyjä, joista oon aina itse hyvin innoissani. Niin lukiessa kuin kirjoittaessakin. Mulla nimittäin on kertynyt viime kuukausien ajalta ostoksia, jotka halusin tulla jakamaan teidän kanssanne. Karsein vaatekaappiani, josta vein ylimääräiset vaatteet läheiselle kirpputorille myyntiin. Vanhojen vaatteiden tilalle sain paljon uutta, joihin olen enemmän kuin tyytyväinen. Mennään kurkkaamaan mitä mun mukaan on viimeaikoina tarttunut.


 BikBok - 49,99€
Aloitetaan ensimmäisenä mun tämän vuoden toppatakista. Käytin kaksi edellistä vuotta putkeen mustaa parkatakkia, mikä sanoi nyt itsensä irti. Tänä vuonna en kuitenkaan halunnut sitä perus mustaa parkatakkia vaan halusin jotain erilaista. Onhan tää takki nyt hieman överi, mutta mä tykkään tästä. Ainakin on erilainen kuin viime talvina, haha. 


Gina Tricot - 29,95€ / H&M - 10,00€ 
Ihan ensimmäisenä mun on pakko sanoa, että oon ihastellut tätä keltaista puseroa siitä asti kun näitä saapui myymälään. Nämä myytiin nopeasti loppuun myymälästä kuin verkkokaupastakin, joten ajattelin, että mun tilaisuus kyseiseen paitaan oli sitten siinä. Olin menettänyt toivoni paidan suhteen, kunnes Tampereen reissulta mä löysin vihdoin omani. Tykkään niin tämän paidan revityistä yksityiskohdista!  Vihreään collegeen ihastuin erilaisuuden vuoksi. Tykästyin alareunassa olevaan kiristysnauhaan ja muuten löysään paitaan. Väri ei kyllä ole yhtään sellainen mitä yleensä käytän.


Vero Moda - 19,95€ / Kirppis - 7€
Nahkalegginsit on ollut pitkään mun hankintalistalla. Ehkä voisin kuitenkin väittää, että näiden hankkiminen venyi vähän liian pitkälle. No, ehkä näillä vielä jonkin aikaa tarkenee liikkua ennen kunnon pakkaskelejä. Tekonahkahameen bongasin Tampereen Radio kirppikseltä. Tykkään, kun tämä on pidempi malli ja istuu yllättävän hyvin päälle. Vielä kun keksisi tämän ympärille toimivia asukokonaisuuksia. 


Kirppis - 5€ / Kirppis - 15€ / Kirppis - 7€ 
En edes tajunnut, kuinka monta paria kenkiä olenkaan kotiuttanut lähiaikoina. Kenkiä ei voi vaan olla koskaan liikaa ja on hyvä että niitä löytyy joka lähtöön. Ehdottomasti mun tämän hetken suosikeiksi on päässyt mustat Tampereelta löydetyt ylipolvensaappaat! Mitkä näistä kengistä on eniten just sun mieleen? 


Kirppis  (Zara) - 4€ / BikBok - 15,00€ 
Suorat siistit housut, joissa ihastuin yläosassa näkyvään kuvioon. En omistanutkaan näitä ennen mitään siistimpiä housuja, joten nämä tulee varmasti tarpeeseen. Röyhelöä, josta mä niin tykkään! Onneksi olin hyvään aikaan liikkeellä ja sain viimeisen kappaleen tästä paidasta. Mitä te piditte näistä ostoksista? Löytyikö erityisiä lemppareita?

Ei kommentteja