TEKEMISTÄ SADEPÄIVÄLLE

Mitä tehdä kun ulkona sataa kaatamalla ja alkaa tylsistyttää? Listasin alle vinkkejä, mitkä voisivat auttaa tässä tilanteessa. 

Vaatekaapin siivous. Voit kokeilla uusia tyylejä ja yhdistellä erilaisia asukokonaisuuksia. Mikäs sen parempaa ajanvietettä kun testailla vaatekaapin kätköissä olevia aarteita. Voi olla, että löydät näin myös vaatteita, joiden olemassa oloa et edes muistanut. Samalla saat heitettyä kaikki ne turhat ja käyttämättömät vaatteet pois ja myymään ne vaikka eteenpäin. 

Hemmottele itseäsi. Yksin ollessa sateisena päivänä voi hyvin pyhittää kokopäivän itselleen. Hemmottele, käy kylvyssä, saunassa tai nauti vaikka kasvonaamiosta. Tee sitä, mitä et muuten kovin usein kerkeä tekemään kiireen keskellä. 

Pidä sarja/elokuva maraton. Laiskottele! Mitä muuta sitä tekisikään, kun on vain aikaa? Vietä koko päivä yökkäreissä ja ota rennosti. Aloita katsomaan jotain uutta sarjaa tai jatka vanhan sarjan katsomista. Pidä kunnon sarjamaraton.

Lue kirjaa. Sytytä kynttilät ja kääriydy lämpöisen viltin alle. Vetäydy sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa ja anna kirjan viedä mukanaan. Muista rentoutua. Jos et ole kirjaihmisiä, niin voit lukea vaikka erilaisia aikakauslehtiä.  


Vaihda kodin järjestystä ja pidä siivouspäivä. Jos olet pitkittänyt siivoamista, niin säästä se tulevalle sadepäivälle. Sateisina päivinä on hyvä aloittaa siivoukset ja varsinkin silloin, kun ei ole mitään muuta tekemistä. Kaiken kruunaa järjestyksen vaihtaminen, mikä tuo kivaa piristystä kotiin. Siivouksen ohella muista kuunnella musiikkia, näin se luonaa huomattavasti paremmin. 

Kokkaa/leivo. Kokeile vaikka vihdoinkin sitä kiinnostavaa reseptiä mikä on pyörinyt sun mielessä jo jonkin aikaa. Netti on täynnä erilaisia reseptejä, joten ei muuta kuin testailemaan. Löydät sieltä varmasti itsellesi mieluisan. 

Lähde ostoksille. Mikä sen parempaa, kuin lähteä sateisena päivänä shoppailemaan! Näin saat aikasi varmasti kulumaan, eikä tylsyydestä ole tietoakaan. 

Keksi postausideoita blogiin. Mieti, mieti ja mieti. Käytä vaikka googlea apuna ja kirjaa ylös ne itseäsi kiinnostavat aiheet. 


Mitä tekemistä sä keksit tylsälle sadepäivälle? 


2 kommenttia

  1. Yleisin tapa jolla ite varmaan tapan aikaa on juuri tuo sarja tai leffamaratoni xD Seuraavalle sadepäivälle voisi kyllä keksi jotain muuta puuhaa. Vaikka just toi vaatekaapin siivous. Tiedän kyllä tosi hyvin että siellä on enemmän kuin pari turhaa vaatetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä itselle myös yleisin ja varmin tapa! :-D Vaikka aika kuluukin älyttömän hyvin sarjoja katsellessa niin on mukava keksiä välillä myös jotain ihan muuta tekemistä, kuten esimerkiksi just tuo vaatekaapin suursiivous!

      Poista