6 PARASTA ASIAA SYKSYSSÄ

PIMENEVÄT ILLAT JA KYNTTILÄT Pimeys voi olla masentavaa, mutta omalla tavalla myös kiehtovaa. Se antaa hyvän syyn sytytellä kynttilöitä niin ulos terassille kuin sisällekin. Välillä on niin ihana vain rentoutua kynttilöiden valossa. 

VÄRIKKYYS Värikkäät lehdet ja vaihteleva sää. Varsinkin vaahteroissa olevat lehdet on mun mieleeni ja niiden ihanat keltaiset, punaiset ja ruskeat sävyt. Asukuviin saa myös ihanaa syystunnelmaa lehtikasojen avulla. 

PIAN LÄHESTYVÄ JOULU  Jouluihminen ilmoittautuu. Mä niin rakastan joulua ja kuulun niihin ihmisiin, jotka aloittavat jouluhömpötykset jo hyvissä ajoin. Ehkä voin syyttää tästä vain äitiäni. 


PUKEUTUMINEN Syksyssä parasta on ehkä pukeutuminen. Uusien asioiden kokeileminen ja riskien ottaminen. Vaikka vaate poikkeaisi omasta tyylistä, niin mitä sitten? Syksy on inspiroivaa aikaa, joten kokeile ihmeessä jotain uutta. Itse oon huomannut todella paljon muutosta mun pukeutumisessa viime aikoina ja itseasiassa tuntuu, etten ole sitä omaa tyyliä välttämättä edes löytänytkään kokonaan. Lämpöiset neuleet ja kaulahuivit on silti parasta syksyn pukeutumisessa!

VILTIN ALLE KÄPERTYMINEN Oon todella herkkä palelemaan, joten mikä olisikaan sen parempaa kuin lämpimän viltin alla loikoileminen. Muutamat tuoksukynttilät palamaan ja hyvä sarja pyörimään niin mikä voisi olla sen parempaa. Ainiin, ei saa unohtaa villasukkia!

LÄMPIMÄT JUOMAT Kahvin sijaan on hyvä juoda lämmintä kaakaota tai teetä. Varsinkin nyt mun lemppariksi on noussut erilaiset makuteet, ai että! Kertokaa ihmeessä kommentteihin, mikä on teidän lemppari juoma näin syksyisin? 


Mikä on juuri sun mielestä parasta syksyssä? 

2 kommenttia

  1. Ihana postaus, vaikken niin syksy ihminen olekaan :)

    http://www.millat.fi/

    VastaaPoista