SYYSPUKEUTUMINEN

Vaikka syksy ei olekaan juuri mun lempivuodenaika, niin on silti ihanaa pukeutua lämpöisiin neuleisiin ja kääriytyä paksuihin kaulahuiveihin. Jokaisesta vuodenajasta löytyy kuitenkin ne omat hyvät puolensa ja syyspukeutuminen on yksi  asia mistä mä pidän. Ja varsinkin kun ei tarvitse vielä kaivaa kaapin perältä sitä paksua toppatakkia esiin, niin kaikki on hyvin. Lämpöiset neuleet, kaulahuivit ja pitkät saapikkaat...kyllä kiitos! Käydään kurkkaamassa mitkä kuuluvat mun syksyn suosikkeihin.
Neuleet eri väreissä. Hankinnassa olisi seuraavaksi ostaa jokin värikkäämpi neule, ehkä keltainen? Omistan vain harmaita ja mustia neuleita entuudestaan, joten jokin väripilkku pukeutumisessa toisi varmasti kivaa lisäystä asuun. Ainakin nahkan kanssa neuleet näyttävät hyvältä mun silmääni, oli se sitten takki, housut tai miksei hamekin. Neuleet kuuluvat syksyyn!
Siirrytään takkeihin, joista eniten ehkä mun mieleeni on karvatakit, nahkatakit sekä villakangastakit.  Itseasiassa mä ostinkin pari päivää sitten itselleni uuden valkoisen karvatakin, joka on älyttömän pehmeää materiaalia, love it! Uusi villakangastakki on vielä hankintalistalla ja tuo punainen osui silmääni. Tiedättekö mistä näitä saisi? 
Erilaiset asusteet, jotka tekevät asusta huomattavasti näyttävämmän. Ne tuovat asuun kuin asuun kivaa lisäystä. Te kyllä tiedätte, kuinka ihanaa on kääriytyä lämpöisten kaulahuivien alle. Näin syksyisin kuitenkin kaduilla alkaa jo näkymään näitä hattuja, mikä multakin löytyy täältä kotoa. Mä henkilökohtaisesti tykkään näistä hatuista, mutta ongelma on siinä, etten sitä koskaan uskaltaudu käyttämään julkisesti. Ei saisi ajatella silti liikaa mitä toiset siitä ajattelevat. 

*kuvat weheartit
 
Mitkä kuuluvat sun syksyn pukeutumiseen? 

4 kommenttia

 1. Oon kyllä ihan samaaa mieltä sun kanssa syyspukeutumisen kanssa! Iteki haluaisin tollasen hatun, mutta en oo vielä löytäny sellasta joka olis sopiva. Mulla jää nykyään aika moni juttu ostamatta koska en tiedä sopisiko se mun tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot samaa mieltä! Mä mietein kyllä kauan tuon hatun ostamista, sillä en vieläkään ole varma sopiiko se mulle :-D

   Poista
 2. Tää kaikki olis voinut olla kirjoitettu mun käsin, oon täysin samaa mieltä kaikista! Keltainen neule olisi kyllä syksyksi aaaivan ihana, itseltäkin löytyy aikalailla vaan neutraaleja sävyjä ja sitten sinistä ja vaaleanpunaista. Hatunkin ostin pari viikkoa sitten<3

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, niin kiva kuulla! Keltainen on kyllä aivan täydellinen väri syksyyn <3 hatut tuovat kyllä niin kivaa lisäystä asuun :)

   Poista