VIIMEAIKAISET LEMPPARIT


Culottes housut 
Siis mä voisin oikeasti hehkuttaa näitä housuja loputtomiin. Tilasin ekaksi nää vaaleanpunaiset, joiden tultua perille mun oli pakko tilata samaiset housut vielä mustana. Nää on ihan älyttömän rennot ja mukavat jalassa. Voiko näistä rennompia housuja enään olla? Kyseiset housut näkyivätkin jo mun yksissä asukuvissa, johon pääset klikkaamalla tästä


Musta laukku kultaisilla yksityiskohdilla
Edellisessä postauksessa mainitsinkin kyseisestä laukusta, jonka löysin käyttämättömänä kirpparilta. Tykkään ihan älyttömästi laukun yksityiskohdista ja varsinkin hihnasta joka tuo laukkuun kivaa lisäystä. Kooltaan tämä ei ole mikään tilava, mutta kaikki tarvittava mahtuu hyvin mukaan. 



Ponnarin tuuheuttaja 
Ponnari on mulle se tuttu ja turvallinen arkikampaus, jonka voi kiepauttaa päähän kiireisenä aamuna. Poninhännästä saa kuitenkin näyttävän ja tyylikkään tämän avulla. Tuuheuttaja piilotetaan ponnarin keskelle hiusten sisään ja kiinnitetään paikoilleen hiuslenkillä. Yksinkertaista ja helppoa, joka saa  hiukset näyttämään tuuheilta. 


D-C-Fix kontaktimuovi
Ostin itse ja säästin. Nimittäin nappasin tuurista mukaani marmorisen kontaktimuovin, jolla päällystin muutaman pöydän. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona. Tarroja löytyy monissa eri väreissä ja kuoseissa, joista jokaiselle löytyy varmasti se mieluisin. 


Löytyykö joukosta samoja suosikkeja? 





Ei kommentteja