TUUNATTU TAKKI - DIY

Moikka! Muistatteko kun kerroin tummasta farkkutakista, jonka löysin kirpparilta? Siitä, joka näkyi mun asukuvissa täällä. Heti sen ostaessani tiesin, että tuun haluamaan siihen jotain lisää. Ehkä jotain pieniä yksityiskohtia. Monelle teistä patchit ovat varmasti tuttuja. Tiedättekö, ennen vihasin niitä. Annoin kuitenkin näille mahdollisuuden ja laitoin nämä tilaukseen. 

Tilasin nämä merkit wishiltä, joilla oli hintaa postikuluineen vain pari euroa. Tiesin, että vaikka en pitäisi näistä, menetys ei kuitenkaan olisi suuri. Nämä vastasi täysin odotuksiani ja sain nämä perille parissa viikossa. Näitä on niin monenlaisia ja kokoisia, joten varmasti löydät itselle mieluisen. Ja mikä parasta, näitä myydään myös vaatekaupoissa, joten sun ei tarvitse odottaa näiden saapumista pitkään. Pidemmittä puheitta, mennään suoraan asiaan.


Näiden kiinnittäminen on helppoa, johon tarvitset vain leivinpaperia ja silitysraudan. Tottakai myös tuotteen, johon haluat sen kiinnittää. Itse siis valitsin tämän kyseisen takin. Käyttötarkoituksia on monia. Oon aina tykännyt tehdä näitä, koska tuotteesta saa juuri sellaisen mistä itse tykkää. Enään puuttuu merkkien silittäminen paikoilleen, joten tehdään se nyt.


Valmista! Näin yksinkertaista ja helppoa se olikin. Nämä tuovat vaatteeseen niin kivaa lisäystä, oli se sitten minkälainen merkki tahansa. Mitä mieltä te olette lopputuloksesta? Entä oletteko te tuunailleet vaatteita näillä? 

Ei kommentteja