ELÄMÄNI AAKKOSET

Aurinkoiset aamut. En ole aamuihminen, mutta auringon paisteeseen herääminen on asia erikseen. Tällaisina aamuina kun aurinko pilkottaa kaihtimien välistä jo ennen herätyskellon soittoa, huomaan olevani paljon virkeämpi. 

Blogi. Saan olla ylpeä, että jatkoin blogin kirjoittamista kaikesta huolimatta. Tykkään kirjoittaa ja tuoda omia ajatuksia esille. Blogi on tuonut mulle niin paljon iloa ja tyytyväisyyden tunnetta, josta iso kiitos kuuluu teille. 

Coffee. Mun aamu ei lähde käyntiin ilman kupillista kahvia. Välillä sitä tulee juotua päivän mittaan liiankin usein. 

Diy.  Tykkään itsetehdyistä jutuista. Näiden katsomisesta saa paljon inspiraatiota. 

Eetu. Mun kihlattu ja paras ystävä. 

Facebook. Selailen kyseistä sovellusta päivittäin, mutta en koskaan päivitä sinne mitään.  

Google. Auttaa kaikissa tilanteissa. Käytän googlea lähes päivittäin milloin mihinkin turhuuksiin. Mitä tekisin ilman tätä? 

Hymy. Piirre, johon kiinnitän ihmisissä ensimmäisenä huomiota. 

Instagram. Sovellus, jota käytän aktiivisesti. Tätä tulee selattua päivän aikana lukemattomat kerrat. Toisin sanoen inspiraation lähde. 

Juhliminen. Tykkään juhlia ja pidän myös siitä kun saa laittautua. Oli se kyse sitten mistä tahansa juhlista. Välillä tekee ihan hyvää irtautua arjesta. 

Koti. Tärkein paikka maailmassa. Varsinkin, kun siitä saa tehdä juuri omanlaisensa näköisen. 

Lomailu. Reilu kuukausi vielä niin pääsen viikoksi lomailemaan lämpimään. Lähden ensimmäistä kertaa ulkomaille, joten pieni jännitys on jo kohdillaan. 

Musiikki. Musiikki kulkee sinne minne minäkin. Ensiviikolla on onneksi Blockfestit, jonne oon menossa. Onko teistä kukaan tulossa? 

Nauru. Oon kuullut niin monet kerrat siitä, että nauran liikaa. Mun mielestä elämästä pitää nauttia. 

Oma aika. Tekee jokaiselle välillä hyvää. Parasta omaa aikaa on, kun saa olla kotona yksikseen ja tehdä niitä omia juttuja. 

Perhe. Perhe on mulle kaikki kaikessa. Tarviiko tästä edes selitellä sen enempää? 

Quotet. Tallentelen puhelimeen lähes päivittäin mitä ihmeellisempiä quoteja. 

Rakkaus. Ei olisi elämää ilman rakkautta. Tällä en tarkoita pelkästään parisuhdetta vaan rakkautta ylipäätään perheeseen, ystäviin tai oikeastaan mihin tahansa. 

Sisu kissani. Vuosi yhdessäoloa ja monta vielä edessä. Olen aina ollut enemmän kissaihmisiä, joten olihan se pakko omaan kotiin muuttaessa hankkia oma sellainen. 

Tavoitteet. Elämässä pitää olla joitain tavoitteita, jotka vievät eteenpäin. Niiden saavuttamisesta tulee hyvä ja onnistunut fiilis. 

Unelmat. Elämä olisi huomattavasti tylsempää ilman mitään unelmia, olivat ne sitten pieniä tai isoja. Mulla on aina ollut pieniä haaveita ja unelmia, joista osa onkin jo toteutunut. Toivottavasti teillä jokaisella on rohkeus toteuttaa juuri ne omat unelmanne.

Viikonloppu. Paras osa viikkoa. Parasta, kun ei tarvitse toivoa niitä vapaiksi, kun tietää että ne ovat aina sitä. Ainakin tällä hetkellä vielä.
Wifi. Tällainen puhelinriippuvainen ei pärjäisi ilman toimivaa nettiyhteyttä. 

Xmas. Ehdottomasti mun lemppari juhlapäivä vuodessa. Rakastan joulua ja sen tuomaa tunnelmaa. Yhdessäolo läheisten ihmisten kanssa kruunaa kaiken. 

Ystävät. Mun tuki ja turva. Niiden kanssa ei tule ikinä tylsää, sillä meillä on niin samanlainen huumorintaju. 

Zara. Tähän oli ehdottomasti vaikein keksiä mitään. Harmittaa kun tätä kyseistä vaateliikettä ei löydy täältä meiltäpäin. 

Åbo. Mulle ei tullut tähän mitään muuta mieleen. Turku on kaunis kaupunki, jonne halusin kauan aikaa muuttaa. 

Äiti ja iskä. <3

Överit. Tää on se jonka osaan, nimittäin ruoka överit. 

2 kommenttia

  1. Ihana blogi sinulla Henna!!<3 jään ehdottomasti seuraamaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana piristys tähän iltaan, niin kiva kuulla! :)

      Poista